Over ons

 

Aan het roer van Bakker Maritiem Service staat Tim Bakker. Hij startte het bedrijf in 2007 met een klein sleepbootje en begon hiermee voor zichzelf, na reeds vele jaren hobbymatig met slepertjes bezig te zijn geweest. 

 

Een eerste sleepbootje werd al snel te klein en in 2011 werd de boot ingeruild voor de sleepboot Battle. Met deze boot was er veel meer mogelijk, ook omdat er goed op geslapen kon worden. Hierdoor werden ook meerdaagse transporten mogelijk. 

 

Al snel sloot ook Jaap Bakker zich aan om zijn zoon te ondersteunen, toen het drukker werd met arkentransporten en waterbouw. Jaap bemant regelmatig de 2e sleepboot, welke geheel in eigen beheer is gebouwd, specifiek voor klein vaarwater en vaak achterboot bij woonarktransporten. Verder neemt hij een deel van het technisch beheer voor zijn rekening. 

 

Naast vader en zoon Bakker is er een vaste ploeg zzp-ers waarmee wordt samengewerkt en waar ook sleepboten worden ingehuurd in drukke tijden. 

 

Bakker Maritiem Service heeft zeer divers werk, zoals bijvoorbeeld in de natte aannemerij, het van- en naar de werf brengen van de vele woonschepen in en rond Amsterdam. Maar ook worden er tientallen arken per jaar getransporteerd voor de diverse arkenbouwers in het hele land. 

 

Bakker Maritiem Service zal zich in de toekomst verder ontwikkelen en vernieuwen; de huidige vloot is inmiddels voorzien van de, op het moment, schoonste ccr2 motoren. Momenteel oriënteert Bakker Maritiem Service zich op mogelijke vlootuitbreiding.